Contact

Wil je meer weten over 17 doelen die je deelt of heb je een vraag?
Mail naar: info@17doelendiejedeelt.nl.


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom 17 werelddoelen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. In onze nieuwsbrief delen we toffe initiatieven, mooie acties en interessante weetjes. En we houden je natuurlijk op de hoogte van nieuws over 17 doelen die je deelt.

Onze filmpjes of ander materiaal gebruiken?

Om de 17 Sustainable Development Goals in 2030 te behalen, is het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen weten waar ze over gaan en waar we nu staan. Dat is dan ook de reden dat wij 17doelendiejedeelt.nl opgezet hebben. We roepen je dan ook op om onze filmpjes aan anderen te laten zien. Bijvoorbeeld in de klas. Dan weten zoveel mogelijk mensen waar de 17 werelddoelen voor staan!

Wanneer je onze filmpjes op jouw website plaatst, of opneemt in een presentatie, plaats er dan wel even een verwijzing bij naar onze website.

Het is niet toegestaan om teksten van onze website, die met veel zorg en liefde zijn samengesteld, 1-op-1 over te nemen. Een link naar 17doelendiejedeelt.nl of bijvoorbeeld de Wegwijzer opnemen, mag natuurlijk wel. En de teksten uit onze persberichten mag je ook overnemen.

Heb je een vraag over het gebruik van onze filmpjes of teksten? Neem dan gerust contact op via info@17doelendiejedeelt.nl. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Pers

Voor beeld- en interviewverzoeken voor Anne-Marie Rakhorst of een van de ambassadeurs, kun je contact opnemen met ons via info@17doelendiejedeelt.nl.

Persberichten

Downloads